5.5.2020

KESÄN 2020 TREENAUSVUOROT - TÄRKEÄÄ TIETOA KORONAPANDEMIAN AIKANA


ALOITAMME KESÄTREENAUKSEN
Jigotai ry:n taiji- ja qigongkesätreenit ovat maanantaina ja  keskiviikkona klo 17.30 Mattilanniemen nurmialueella. Ne jatkuvat elokuun loppuun asti kahdesti viikossa. Vetäjinä toimivat Matti ja Jukka.
Mikäli valtiovallan puolelta tulee joitakin päätöksiä, jotka koskevat harjoittelua, asiasta infotaan kaikilla kanavillamme.
HARJOITTELUOHJEET (koskee kaikkia treeneihin tulevia):
Ohjattu treenaaminen perustuu voimassa oleviin sääntöihin: https://valtioneuvosto.fi/tietoa-koronaviruksesta/rajoitukset-ja-suositukset  Valtioneuvoston ohjeistuksen mukaan "ulkoliikuntapaikkoja voi käyttää seurojen ohjattuun ja valvottuun harjoitustoimintaan siten, että lähikontakteja ei synny. Kilpailuja tai muita avoimia yli 10 hengen yleisötilaisuudeksi muodostuvia tapahtumia ei saa järjestää." Valtio poistaa lisää rajoituksia 1.6.20 alkaen, mutta jo näillä ohjeistuksilla pystytään ulkotreenit pitämään normaalisti. (10 henkilön raja koskee ainoastaan yleisötilaisuuksia. Ohjattu ulkotreeni ei ole yleisötilaisuus, ellei sitten yleisöä kerry sitä katsomaan yli 10 henkilöä.)
MUISTA SEURAAVAT NOUDATETTAVAT SÄÄNNÖT:
++ Flunssaisena ei saa tulla treeneihin ja flunssan jälkeen yksi terve päivä ennen treeneihin tuloa(tämä yksi oireeton päivä on ohjeena myös terveydenhuollon työntekijöille).
++ Jos sinulla on kurkkukipua/yskää/kuumetta, niin pitää ehdottomasti heti hakeutua koronavirustestiin.
++ Testauksesta tuloksen saamiseen saakka on pysyttävä karanteenissa kotona odottaen testitulosta.
++ Treenatessa on oltava aina turvavälit (2 metriä)
++ Vastuu treenaamisesta on jokaisella itsellään, ja on otettava huomioon esim. mahdolliset riskiryhmiin kuuluvat itse kunkin lähiympäristössä, tai jos itse kuuluu riskiryhmään. Jokainen tekee päätöksen treenauksesta itse.
Lisätietoja antavat seuran ohjaajat (somekanavat/Whatsapp/email: taiji.jigotai@gmail.com)
HYVIÄ TREENEJÄ KAIKILLE!