OHJAAJAT

Modernisoidun taijin graduoinnin (duan-arvot) antaa kansainvälisesti ainoastaan Kiinan Wushu-liitto (merkitty seuraavassa KWL ja duan-arvo). Lisäksi Suomessa Wushuliiton tekninen toimikunta voi antaa taiji-ohjaajan pätevyyden, mikä on merkitty seuraavassa joko *(taijiquan) tai **(taijiquan sekä -jian). Qigong-ohjaajapätevyyden antaa kansainvälinen terveysqigong-yhdistys (IHQF), vastaavalla tavalla duan-arvoina. Seuramme kaikilla opettajilla on lisäksi taustanaan pitkä-aikainen lajin harrastaminen ja opettaminen, osalla myös kilpailijatausta. Myös vierailevilta ohjaajilta edellytetään vastaava opettajapätevyys.

PÄÄOHJAAJAT: MATTI HAKALA, JUKKA ILMONENMATTI HAKALA IHQF 3.duan**

Harrastanut taijia vuodesta 1998. Kilpailumenestysta SM-kisoissa 2006, 2010 (joukkuehopea ja -pronssi 24-liikesarjassa sekä hopea 42-miekkasarjassa ja pronssi taijiviuhkassa). Toimii opettajana taijiquan ja -jian jatkokursseilla sekä terveysqigongissa. JUKKA ILMONEN**

 Harrastanut taijia vuodesta 2000. Kilpailumenestystä SM-kisoissa 2010 (joukkuepronssi 24-liikesarjassa). Toimii opettajana taijiquan ja -jian jatkokursseilla. Taustana myös Wing Tsun-lajin pitkäaikaista harjoittelua.
     HARRI SALMI  KWL 3.duan*

Harrastanut taijia vuodesta 1994. Toimii opettajana taijiquanin peruskurssilla.


***********

TIEDOTTAJAT JA WEBMASTERS

EEVA K. KALLIO *
OLLI SYRJÄLÄINEN


TALOUSVASTAAVA

VUOKKO JANSSON